Zelf ringtones maken

Hoe kun je je telefoon nu nog persoonlijker maken? Fabrik

iPhone casino's

Op onze mobiele telefoons doen we tegenwoordig alles. We

Opkomst en ontwikkeling van mobiele telefonie

Tegenwoordig zijn we elk moment van de dag bereikbaar. Di

Wallpapers

Een wallpaper is niks anders dan een achtergrond. Je telefoon kun je helemaal personaliseren. Een achtergrond instellen is hierbij natuurlijk essentieel. Deze achtergrond is namelijk pertinent aanwezig en bij bijna elke actie van je smartphone te zien. Je kan zo vaak als jij wil wisselen van wallpaper. Net zoals met alles, verschillen de voorkeuren per persoon. Zo kun je liever een neutrale achtergrond hebben, waar anderen liever kiezen voor een drukke afbeelding. Een foto kun je ook instellen als wallpaper.

Mogelijkheden per telefoon verschillend

Elke telefoon beschikt over een standaard aantal wallpapers. Vaak zijn deze per telefoonaanbieder hetzelfde. Bij de nieuwere telefoons is het zelfs mogelijk om verschillende wallpapers te kiezen. Hierdoor krijg je een bewegende wallpaper. Wanneer je meerdere foto's of afbeeldingen selecteert, krijg je dus als het ware een diashow van de geselecteerde bestanden te zien die als wallpaper van je telefoon dienen.

Speciale sites voor wallpapers

Naast de standaard achtergronden of het instellen van een foto als wallpaper, zijn er nog meer mogelijkheden. Er zijn complete internetsites die een zeer ruim aanbod in wallpapers hebben, waaruit jij je favoriet kunt kiezen. Pak er eentje die jij mooi vind en download deze voor op je smartphone.

Wallpaper apps

Ook zijn er speciale apps ontwikkeld die geheel aan wallpapers gerelateerd zijn. Deze zijn over het algemeen geheel gratis. De apps beschikken over een ruime keuze aan wallpapers die in verschillende categorieën zijn opgedeeld. Diegene die jij mooi vind kun je als favoriet opslaan waardoor je ze later kunt gebruiken om als achtergrond in te stellen van je smartphone.

Artikelen

Mini movies

Categorie: Wallpapers / 25-06

Een mini movie is een klein geanimeerd plaatje welke je op je mobiele telefoon kunt bekijken. Het is een functie waardoor je je mobiele apparaat een eigen touch kunt geven. Zo hoef je niet meer naar je saaie achtergrond te kijken. Je kan ze dus ook instellen als achtergrond. Het is als het ware dus een bewegende wallpaper die je op je telefoo

Lees meer...

Screensavers

Categorie: Wallpapers / 25-06

Als we screensaver vertalen naar het Nederlands, weten we al wat er met het woord wordt bedoeld. Een schermbeveiliging is een functie van je mobiele apparaat welke ervoor zorgt dat je beeldscherm een afbeelding (ook wel de screensaver) laat zien nadat je een bepaalde tijd niet meer actief bent geweest. Screensavers zijn er in verschillende so

Lees meer...