Mini movies

Een mini movie is een klein geanimeerd plaatje welke je o

(Smartphone) spellen apps

Zoals gezegd kun je op je smartphone duizenden spellen sp

Zelf ringtones maken

Hoe kun je je telefoon nu nog persoonlijker maken? Fabrik

Speciale apps voor vrouwen

Geplaatst op: 25-06

Vrouwen verschillen van mannen. Dat is algemeen bekend. Ook in het gebruik van smartphones en tablet is dat te herkennen. Vrouwen blijken een smartphone of tablet veelal te gebruiken voor het onderhouden van hun contacten met vrienden en het bijhouden van sociale media. Het shoppen en aankopen doen via een smartphone of tablet wordt steeds vaker gedaan. Voor al deze bezigheden van vrouwen, zijn speciale apps ontwikkeld.

Populaire vrouwen apps

Er zijn een aantal apps die met kop en staart boven andere apps uitkomen wanneer we kijken naar het gebruik door vrouwen. De Viva app is hier een voorbeeld van. Viva kan wel gekenmerkt worden als een van de meest populaire vrouwen forums. Onderwerpen als relaties, seks, problemen en tips worden hier door duizenden vrouwen besproken. En wat dacht je van de Bijenkorf app. Dat de bijenkorf een graag bezochte winkel is door de vrouw, was al duidelijk. Het uitgebreide assortiment van de keten, maakt het dat elke vrouw altijd 'even' bij de Bijenkorf naar binnen moet. Met de komst van de app kun je dit op elk tijdstip van de dag en op elke bedenkbare plaats doen. De app houdt je op de hoogte van nieuwste trends, aanbiedingen en nieuwtjes. Of koop parfum, horloges of kleding. Het is heel gemakkelijk en natuurlijk veilig.

Apps voor het onderhouden van contacten

De apps voor het bijhouden van je sociale contacten en je social media accounts worden ook veel door vrouwen gebruikt. Al wachtend in de rij van de kassa voor het afrekenen van de boodschappen, nog even snel je Facebook checken. Het zal voor veel vrouwen een bekend fenomeen zijn. Apps als Facebook, Twitter en Instagram zijn erg populair onder de vrouwen.