Geschiedenis

Het is bijna net zo normaal geworden als het woord suiker

Razendsnelle ontwikkelingen voor smartphones

De ontwikkelingen die te maken hebben met de productie va

iPhone casino's

Op onze mobiele telefoons doen we tegenwoordig alles. We

Ringtone apps

Geplaatst op: 25-06

Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende soorten ringtones die je op je telefoon kunt laten afspelen. Vaak kun je zelfs verschillende melodietjes instellen bij verschillende contacten. Ook kun je een onderscheid maken tussen een ringtone voor wanneer je gebeld wordt, of wanneer je een berichtje krijgt. Omdat er zoveel mogelijkheden op het gebied van ringtones zijn, zijn er ook speciale apps voor ontwikkeld.

Apps voor ringtones

Zoals gezegd, zijn er verschillende soorten apps te downloaden voor ringtones. Dit kunnen apps zijn waardoor je meerdere ringtones tot je beschikking hebt, zoals de apps 'Meest populaire ringtone', maar ook apps met een thema. Van enge ringtones tot grappige ringtones en van dierengeluiden ringtones of kerstmis ringtones tot zakelijke ringtones, er zijn heel veel verschillende soorten thema's. 

Maak je eigen ringtone

Naast de apps voor je telefoon die betrekking hebben tot bepaalde thema's voor ringtones, zijn er ook apps ontwikkeld waarmee je je eigen ringtone kunt maken. Een populaire ringtone app is de 'ringtone maker'. Deze applicatie geeft je de mogelijkheid om zelf een ringtone te maken van een populair liedje dat je op je telefoon heb staat. Je kunt je favoriete stukje heel eenvoudig eruit knippen, welke je daarna in kunt stellen als ringtone. Ook het delen via e-mail van je zelfgemaakte ringtone is een fluitje van een cent met deze nieuwe app.

Laat mensen schrikken met je ringtone

Natuurlijk zijn er ook ringtones waar je mensen mee voor de gek kunt houden. Wat dacht je van een ringtone van een sirene? Iedereen zal denken dat de politie of brandweer eraan komt als jouw telefoon af gaat. Of een scheet ringtone of een geweerschot als ringtone? Dit zal iedereen laten schrikken. Zoals je leest, zijn er heel veel verschillende soorten apps voor ringtones.