(Smartphone) spellen apps

Zoals gezegd kun je op je smartphone duizenden spellen sp

Speciale apps voor vrouwen

Vrouwen verschillen van mannen. Dat is algemeen bekend. O

Mini movies

Een mini movie is een klein geanimeerd plaatje welke je o

Razendsnelle ontwikkelingen voor smartphones

Geplaatst op: 25-06

De ontwikkelingen die te maken hebben met de productie van smartphones gaan in een razend tempo de laatste jaren. Waar het eerst nog puur als communicatie middel en telefoon diende, is een smartphone tegenwoordig een multifunctioneel hightech apparaat waar we zowel mee kunnen bellen als muziek luisteren, internetten en foto's mee kunnen maken. Het begon met het touchscreen en het scherm in het algemeen. Alles moest groter en beter, en zo is het nog steeds. De belangrijkste ontwikkeling is die van het mobiele internet.

Mobiel internet belangrijkste ontwikkeling

Door het ontstaan van het mobiele internet is de ontwikkeling van mobiele applicaties op gang gekomen. Apps zijn nu  niet meer weg te denken van onze smartphone mede omdat de kosten van mobiel internet erg laag zijn (volg de ontwikkelingen op Nederland breedbandland). Dagelijks worden nieuwe vormen en versies gemaakt over alle bedenkbare onderwerpen. Of je nu een spelletje wilt spelen of het nieuws wilt weten, overal is een app voor. Het mobiele internet heeft ook voor een verschuiving van aankopen gezorgd. Steeds vaker worden aankopen online gedaan. Via de computer is al niets nieuws meer voor velen, maar ook via je smartphone kan het tegenwoordig.

Gemakkelijk shoppen via je smartphone

Speciale apps van warenhuizen of andere aanbieders van producten hebben zich op een zodanige manier ontwikkeld, dat het mogelijk is om via de app aankopen te doen. Je kunt dus iets kopen via je smartphone als je op de bus staat te wachten bijvoorbeeld. Doordat mobiel internet vaak in telefoonabonnementen is opgenomen, kun je overal en wanneer je maar wil aankopen doen via een app. Ook komen er steeds meer mobiele websites. Dit zijn eigenlijk dezelfde websites als voor een computer, maar dan zo aangepast dat ze gemakkelijk te openen, lezen en door te lopen zijn wanneer je de website op je smartphone opent. De website is zelf zo slim om te bepalen of jij met een mobiel apparaat de website bezoekt of vanachter je computer.