Geschiedenis

Het is bijna net zo normaal geworden als het woord suiker

Zelf ringtones maken

Hoe kun je je telefoon nu nog persoonlijker maken? Fabrik

Ringtone apps

Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende soorten ringto

Mini movies

Geplaatst op: 25-06

Een mini movie is een klein geanimeerd plaatje welke je op je mobiele telefoon kunt bekijken. Het is een functie waardoor je je mobiele apparaat een eigen touch kunt geven. Zo hoef je niet meer naar je saaie achtergrond te kijken. Je kan ze dus ook instellen als achtergrond. Het is als het ware dus een bewegende wallpaper die je op je telefoon kunt zetten.

Verschil in ondersteuning

Bij veel mobiele apparaten is het mogelijk om deze mini movies in te stellen als screensaver of achtergrond. Dit is veel leuker dan een normale achtergrond of schermbeveiliging, omdat deze niet erg dynamisch zijn en snel saai worden. Echter hangt het wel van je telefoon aan. Nieuwere apparaten doen het automatisch, maar bij oudere modellen is het niet altijd zeker. Voordat je een mini movie op het internet koopt, is het dus wel belangrijk om te kijken of jouw apparaat het bestand ondersteund.

Download mini movies online

Mini movies staan niet vaak standaard op een mobiele telefoon. Wel zijn er op het internet erg veel sites te vinden waar je mini movies kunt downloaden en kopen. Vaak zijn mini movies gemaakt over lachende gezichten, voertuigen of liefde. Dat mini movies niet zo populair zijn, komt door het ontstaan van mobiel internet. Dit heeft gezorgd voor apps die je zowel voor screensavers en wallpapers heel veel mogelijkheden geven om je mobiele telefoon te voorzien van je eigen smaak.