Zelf ringtones maken

Hoe kun je je telefoon nu nog persoonlijker maken? Fabrik

Mini movies

Een mini movie is een klein geanimeerd plaatje welke je o

(Smartphone) spellen apps

Zoals gezegd kun je op je smartphone duizenden spellen sp

Gratis ringtones downloaden

Geplaatst op: 25-06

Steeds vaker kom je het tegen: gratis ringtones. Verschillende soorten ringtones zoals monofoon, polyfoon of realtones worden gratis aangeboden. Althans zo wordt het gebracht. Vaak blijkt het niet helemaal zo te zijn zoals de verkoper beweert. Door het aanschaffen van een 'gratis' ringtone, zit je vaak vast aan een abonnement. Hierdoor kunnen de kosten hoog oplopen. In de kleine lettertjes staat vermeld hoeveel je per ringtone moet betalen, maar deze zijn vaak zo klein dat ze moeilijk te lezen zijn. Let dus goed op wanneer je denkt een gratis ringtone aan te schaffen.

Een gratis ringtone op je smartphone

Maar, ondanks dat er veel aanbieders zijn die je een gratis ringtone aanbieden en je daarna toch in de kosten laten lopen, zijn er ook mogelijkheden om 'echte' gratis ringtones te verkrijgen. Eigenlijk is het erg simpel. Je hebt alleen een telefoon nodig waarmee je MP3 of Midi bestanden kunt afspelen. Wanneer je hierover beschikt is het belangrijk dat je een soortgelijk bestand download. Je kan dus elk willekeurig nummer waar jij van houdt downloaden, zolang het maar een MP3 of Midi bestand is.

Het instellen van een ringtone

Het muziek bestandje moet nu worden overgezet naar je telefoon. Dit kan door middel van Bluetooth of heel simpel, door je telefoon aan te sluiten met een kabeltje aan je computer. Wanneer het bestandje op je telefoon staat, kun je deze instellen als ringtone. Door speciale ringtone apps kun je ook stukjes van het betreffende nummer als ringtone instellen door het knippen in een liedje.

Websites voor gratis ringtones

Naast deze voorgenoemde optie zijn er ook websites waar je gratis ringtones kunt downloaden. Ringtonesvoornoppes is hier een voorbeeld van. Het enige waar je bij elke gratis ringtone website op moet letten is de reclame die tussendoor naar boven komt. Let goed op wanneer je een ringtone wilt downloaden of deze wel echt gratis is.