Mini movies

Een mini movie is een klein geanimeerd plaatje welke je o

Apps speciaal voor mannen

Zoals er voor vrouwen speciale apps zijn, zijn deze er oo

iPhone casino's

Op onze mobiele telefoons doen we tegenwoordig alles. We

Evanescence & Counting Crows beltonen

Geplaatst op: 25-06

Door de mogelijkheid van het downloaden van je eigen ringtones is het mogelijk om je smartphone een eigen draai te geven. Wanneer je zelf een ringtone kiest,  is jouw mobiele telefoon al nét iets anders als die van iemand anders. Van elke artiest kun je tegenwoordig ringtones vinden. Staat jouw favoriet er niet tussen, of nét niet het nummer dat je graag als ringtone zou willen? Dan is er een oplossing. Er zijn apps die je de mogelijkheid geven om zelf een stukje muziek uit een nummer te knippen en waardoor je dus op deze manier een ringtones zelf kunt maken.

Ringtones van evanescene en de counting crows

Ben jij een echte evanescene fan? Dan is het leuk om een ringtone van deze groep in te stellen op jouw smartphone. Als je op het internet intypt 'evanescene ringtones' krijg je heel veel resultaten. Zowel monofone beltonen als polyfone en realtone beltonen zijn te vinden. Wat dacht je van het horen van  'bring me to life' telkens als iemand je belt. Of 'hello'? Maar niet alleen ven evanescene zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot ringtones voor je smartphone. Ook de counting crows genieten van een groot aanbod ringtones. Deze groep is door de samenwerking met blof bekend geworden. Wil jij 'holiday in spain' horen wanneer iemand je probeert te bellen? Of geef er een grappige twist aan en kies voor de ringtone 'you can't count on me' van de counting crows.

Zowel nieuwe artiesten als klassiekers hebben ringtones

Misschien houdt jij wel meer van rock. Ken jij het nummer 'Webcam girl' of 'Rollercoaster' nog? Dit zijn voorbeelden van hits van de rockband uit ons eigen land, namelijk uit Den Haag. Di-rect heeft veel rocknummers die hoog in de hitlijsten scoorden. Ook deze kunnen tegenwoordig als ringtones worden gebruikt. Maar ook klassiekers zoals de golden earring kun je instellen om te laten afspelen wanneer iemand je belt. Wat dacht je van 'Radar love' door je smartphone speakers? Of hoor je liever 'Angels'? Zoals je ziet zijn er volop mogelijkheden voor het kiezen van een ringtone. Voor iedereen zijn er verschillende ringtones te downloaden.