Gratis ringtones downloaden

Steeds vaker kom je het tegen: gratis ringtones. Verschil

iPhone casino's

Op onze mobiele telefoons doen we tegenwoordig alles. We

Ringtone apps

Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende soorten ringto

Apps speciaal voor mannen

Geplaatst op: 25-06

Zoals er voor vrouwen speciale apps zijn, zijn deze er ook voor mannen. Dat mannen niet van al te veel poespas houden is allang verleden tijd. Ook mannen maken veel gebruik van apps. Over het algemeen zijn dit vaak handige apps waar je iets aan hebt, en niet zozeer apps voor de 'leuk'. Vaak hebben echte mannen apps betrekking of zaken zoals verkeer, weer en nieuws.

Apps voor verkeer, weer en nieuws

Een zeer veel gebruikte app door mannen en voor velen erg handig, is de app die je vertelt waar de flitsers staan. Erg handig wanneer je het moeilijk vind om je aan de snelheid te houden en je wel van een beetje doorrijden houden. Flitsers en Flitsmeister zijn voorbeelden van flits apps welke door mannen gebruikt worden. Weeronline is een app waar je het weer van morgen, vanavond of volgende week gemakkelijk mee kunt bekijken op je smartphone of tablet. Een andere app die bij veel mannen op de smartphone is te vinden is van NU.nl. Dit nieuwsplatform heeft een app ontwikkeld waardoor je overal ter wereld op de hoogte kunt blijven van het nieuws via je smartphone. Erg handig!

Een complete mannen app

Een redelijk nieuwe app welke geheel aan de mannen is gericht is 'De echte mannen App'. Nieuws over mannen, sport, voetbal, auto's en bier worden door deze app allemaal verschaft. En natuurlijk zijn de mooie vrouwen ook opgenomen in deze app. Al met al is dit een 'echte' mannen app waarin alles zit opgenomen wat de man wil weten. Als het weekend is aangebroken, dan kan dit met zelfvertrouwen tegemoed gegaan worden. Er is voor de mannen altijd tijd voor ontspanning en een drankje. Bierproducent Bavaria heeft hiervoor speciaal een app ontwikkeld, genaamd 'Rondje Bier'. De app maakt er min of meer een spel van wie van de groep bier moet gaan halen voor de rest. Een echte mannen app dus!